După meciul cu Hermannstadt, Laszlo Balint sublinia faptul că nu a fost de acord cu faptul că a trebuit să-și schimbe planurile tactice după ce a aflat că Tomozei și Ilie vor lipsi din cauza coronavirusului. De asemenea echipa arădeană a jucat cu trei mijlocași de 19 ani, pe care antrenorul „Bătrânei Doamne” a ținut să îi felicite pentru meciul făcut la Mediaș.
Cristian Melinte, care teoretic trebuia să fie centraș fundal alături de Beng a acuzat simptome de răceală, iar pentru evitarea oricărui risc de infectare cu coronavirus antrenorul a preferat ca acesta să rămână izolat.
Totodată Octavian Ursu a stat în aceeași cameră cu fundașul UTA-ei: „Am preferat să evităm orice fel de problemă. Noi am făcut testările COVID joi, am primit rezultatele vineri, am avut niște probleme cu infectări în rândul jucătorilor… Iar Melinte nu s-a simțit foarte bine, a fost în cameră cu Ursu, care nu a avut nicio problemă, dar am preferat să-i izolăm pe amândoi până când avem siguranța că sunt bine sau nu. Important este să rămânem cu toții sănătoși, să ajungem într-un efectiv cât mai complet la ora următorului joc”, a explicat Laszlo Balint după meciul cu Hermannstadt. 

Recomandările redacției