Latura mai puțin cunoscută a TVR: A angajat un fost ofițer SRI pe un post cheie

0
491

Televiziunea română a angajat un fost ofițer al SRI pe o funcție care are ca prerogative, printre altele, legătura dintre televiziune și telespectatori.

Septimiu Marica este „lector universitar doctor, expert științific la nivel național, ofițer de execuție și analist al Serviciului Român de Informații (2000 – 2008)”, conform prezentării sale pe un site care are ca activitate consultanță, training și business intelligence, unde Marica deține poziția de co-fondator, conform paginademedia.ro.

„Serviciul de ombudsman primește de la compartimentele specializate ale Societății sesizările publicului referitoare la emisiunile difuzate de postul public de televiziune și încearcă să medieze litigiile dintre public și ziariști prin scrisori, rectificări sau prin solicitări ale dreptului la replică înaintate Comitetului director.”, se arată în Statutul Ziaristului TVR.

„Nicolae Melinescu se întoarce în Televiziunea Publică. Nu am înțeles exact ce funcție va avea, însă sigur el va decine cine de la Știrile TVR va putea pune voce și va putea apărea pe post”, a scris jurnalistul Adelin Petrișor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.