Latura pozitivă a Pandemiei Efectele ,,izolării”: nașteri pe bandă rulantă la Matern

0
544

Pandemia a năvălit peste noi şi ne-a luat pe nepregătite. Ne-a întors viețile pe dos, iar în unele familii a produs multă durere. Cu toate astea, pandemia a avut și părți pozitive. În carantină, oamenii au avut timp și pentru… iubire. Așa se face că izolarea a venit la pachet cu o avalanşă de nou-născuţi în Arad.
Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean, de la începutul anului 2021, doar în luna ianuarie, s-au înregistrat 236 naşteri, foarte multe în comparație cu naşterile de până la pandemie.
Izolarea din primăvară a fost perioada în care au fost concepuţi majoritatea nou-născuţilor din prezent. Ţinând cont atât de incapacitatea de a ieşi afară oricând ne-ar fi poftit inima, cât şi de stricteţea respectării măsurilor de combatere a coronavirusului în acea perioadă, noi, oamenii, am fost puşi în faţa faptului de a ne adapta. Şi ce am făcut?
Ne-am adaptat cum am putut noi mai bine. Unii dintre noi am devenit şomeri, alţii am lucrat de acasă. Ne-am confruntat cu panica şi frica de a muri, la propriu.
Însă, am rămas pozitivi. Latura aceasta a pandemiei merită să fie dezvăluită. Anume în perioada aia, ne-au fost alături cei, care cu adevărat contează, pe care îi iubim şi ne iubesc. Şi a fost iubire, dragi arădeni!
Indiferent de obstacole, omenirea face ceea ce poate mai bine – îşi trăieşte viaţa şi se adaptatează oricăror schimbări.
Deci, să fie fericire, să fie naşteri pe bandă rulantă la Matern, să fie sărbătoare, pentru că fiecare viaţă merită să fie celebrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.