lauraLaura Broomfield a fost prima achiziţie a campioanei Univ Goldiş ICIM în această vară. Se dovedeşte a fi şi o interlocutoare pozitivă, aşa cum se arată pe site-ul echipei arădene, și poate fi unul din elementele cheie ale angrenajului gândit de Jose Araujo, portughezul cu care a mai lucrat în trecut.
„Sunt fericită să-mi continui cariera de profesionistă la Arad. Știu că echipa este campioana României și sunt încântată să joc aici pentru a câştiga din nou campionatul și în sezonul următor. În următoarea perioadă, scopul echipei noastre va fi de a îmbunătăți la antrenamente calitățile noastre pentru a fi pregătite să apărăm titlul câştigat în ediția trecută. Jose Araujo este un antrenor de elită și cu experiență la nivel de campionat. El știe cum să obțină ceea ce e mai bun de la noi, la antrenamente. Este atent la detalii, studiază adversarii pentru a ne da indicații de care avem nevoie pentru a câștiga fiecare joc”, a spus Laura Broomfield pentru baschetarad.ro.
În acest moment lotul echipei campioane numără 7 jucătoare: Mercea, Moraru, Crăciun, Broomfield, Rhoads, Engelmen şi Williams, dar oficalii clubului promit alte câteva surprize în perioada următoare.
Anda Boltaşu, fosta componentă a Univ Goldiş ICIM, Bega Timişoara şi LPS Arad, la aceasta din urmă vicecampioană în CN de junioare, revine în campionatul românesc. După un periplu în liga a doua portugheză, Boltaşu a semnat un contract cu Olimpia Braşov. În vârstă de 20 de ani, arădeanca măsoară 1,85 m şi are în CV participarea cu echipa României la Campionatul European U19 (Estonia, 2009). „Ne punem mari speranţe în Anda Boltaşu“, a declarat oficialul formaţiei de la poalele Tâmpei, Dragoş Crăciun, pentru cotidianul Transilvania Expres. Alături de Boltaşu sub Tâmpa a mai ajuns şi sârboaica Nataşa Bucevac.

Recomandările redacției