(Foto: prosport.ro)

Steaua va relua pregătirile pentru partea a doua sezonului începând cu 4 ianuarie, iar vice­- campioana va deplasa 26 de fotbalişti în primul cantonament al iernii, programat în Antalya, între 7 şi 19 ianuarie.
Conform prosport.ro din lotul antrenat de Reghecampf va face parte şi Denis Alibec, al cărui transfer fusese perfectat încă din timpul sezonului de toamnă, iar în cantonament ar mai putea ajunge şi alţi jucători, în cazul în care Steaua va mai reuşi să oficializeze noi mutări.
La capitolul plecări, pe lângă Alexandru Bourceanu, căruia i-a expirat contractul nu i-a fost oferită o nouă înţelegere, roş-albaştrii vor încerca să se despartă de alţi şapte jucători, anunţă Dolce Sport. Este vorba fie de jucători care au dezamăgit în prima parte a sezonului, precum Bojan Golubovic, Adnan Aganovic, Bogdan Mitrea şi Dan Popescu, fie de fotbalişti transferaţi în trecut, dar care nu au reuşit să confirme, precum Rareş Enceanu, Robert Vâlceanu şi Sebas­tian Chitoşcă.
Steaua are programată o singură partidă amicală în primul cantonament al iernii, însă va reveni în Antalya pentru un al doilea stagiu de pregătire, între 22 ianuarie şi 3 februarie, în care are programate 5 meciuri de verificare.
Steaua – Qarabag, 18 ianuarie (primul cantonament)
Steaua – Vardar Skopje, 24 ia­nuarie
Steaua – Terek Groznîi, 26 ia­nuarie
Steaua – Slovan Bratislava, 28 ianuarie
Steaua – Wisla Cracovia, 31 ia­nuarie
Steaua – Hajduk Split, 2 februarie
Campionatul va fi reluat pe 4 februarie, cu Etapa 22 a sezonului regulat, când Steaua va întâlni CFR Cluj în deplasare.

Recomandările redacției