UTA a făcut cel mai bun joc ami­cal de la reluarea pregătirilor tocmai celui mai puternic adversar întâlnit până acum. Diferența dintre echipa de pe locul 2 din România și campioana en-titre a Austriei nu a existat, cele două echipe împărțindu-și perioadele de domi­nare, dar și ocaziile importante de gol.
Chiar dacă băieții săi nu au câștigat, Laurențiu Roșu s-a declarat mulțumit de jocul lor. „Un meci bun de verificare, cu o echipă care e pe locul trei în Austria. Au jucători destul de buni, rapizi și la fel ca echipa din Germania, sunt mai bine pregătiți, fiindcă încep campionatul săptămâna viitoare. Sunt mulțumit de toți jucătorii, de cum au evoluat, de cum și-au respectat sarcinile tactice. Scorul, 1-1, nu știu dacă e echitabil, dar puteam câștiga dacă eram mai atenți la unele faze. E bine că am putut face un meci bun și am simțit și noi cum e să joci împotriva unei echipe de prima ligă din Austria” au fost cuvintele sale de la finalul întâlnirii încheiate la egalitate (1-1) pentru uta-arad.ro.
Să mai spunem că, sâmbătă, Laurențiu Roșu și staff-ul său tehnic au început a șasea zi de cantonament cu o ședință TRX, apoi Curtuiuș, Petre și colegii lor au avut în program o serie de exerciții tactice. După masa de prânz, roș-albii au petrecut restul zilei în orașul Valencia, iar apoi au fost pe stadionul „Mestalla”.
De la ora 21,45, utiștii au intrat pe arena deschisă tocmai în anul 1923, unde „liliecii” lui Voro Gonzalez, cel care i-a luat locul lui Cesare Prandelli acum câteva săptămâni, au primit vizita celor de la Eibar. Meciul a contat pentru etapa 21 din La Liga și s-a încheiat cu scorul de 0-4.

Recomandările redacției