Lazea și Sulea se antrenează cu Pâncota, Piroș anunță alte transferuri spre finalul săptămânii

0
278

sulealazeaConducerea „șoimilor” își punea mari speranțe în aducerea lui Ionuț Radu de la Național Sebiș, dar puternicul „vârf”, asemenea altui atacant, Marius Curtuiuș, a ajuns la UTA. Pavel Piroș a fost personal la Sebiș pentru a obține dezlegarea lui Radu, după care fotbalistul nu a mai răspuns la telefon. „Nu mai am nimic de spus, astea sunt ca­- r­­acterele. Dar, vom face în așa fel încât să fie bine, asta vă promit”, a punctat președintele „alb-negrilor”, care – se poate spune – a pierdut o rundă importantă din „derby mercato” cu „Bătrâna Doamnă”.
Între timp, pâncotanii și-au fixat alte ținte, iar Piroș susține că spre finalul săptămânii lotul va fi completat cu doi-trei fotbaliști importanți. „Am bătut palma cu ei, dar e dificil să-i aducem când vrem noi, căci cluburile de la care vin încă nici nu s-au reunit, nu au activitate și nu au actele în mână. Sunt multe echipe cu probleme în România, variante sunt și, așa cum a spus și Mister, alegem nu culegem”, ne-a declarat șeful „șoimilor”.
Până una alta, de la fosta echipă a Sebișului au sosit alți doi fotbaliști. Este vorba despre Andrei Sulea și Florin Lazea, care așteaptă evaluarea lui Ionuț Popa. Polgar a revenit și el la antrenamentele „alb-negrilor” și așteaptă o propunere concretă din partea conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.