Le-au umplut coşul „studentelor”: Univ.Goldiş ICIM – „U” Cluj 110-45

0
284

icim„U” Cluj a venit ca mielul la tăiere la Arad, Univ.Goldiş ICIM neavând milă de tânăra grupare de pe Someş. „Studentele” au fost surclasate, sâmbătă, de lide­rul neînvins al Ligii Naţionale, la capătul unui joc în care singura problemă care s-a pus a fost diferenţa de puncte. Iar scorul spune totul despre raportul de forţe din teren, asta chiar şi în condiţiile în care Jose Araujo a rulat tot lotul şi în paralel şi-a odihnit ceva mai mult piesele de bază. Conturile erau încheiate încă după primul sfert, încheiat cu un neverosimil 35-9, pentru ca la pauza mare tabela Polivalentei arădene să arate scorul de 59-20.
Deplasări la Viena şi Timişoara
Cu americancele Williams şi Cosby din nou cele mai active, „galben-albastrele” nu au slăbit ritmul nici în ultimele două sferturi, astfel că la final s-a consemnat un scor fluviu, 110-45. Realizatoarele Univ.Goldiş ICIM au fost: Cosby 21, Williams 20 de puncte şi 13 recuperări, Milovanovic 19, Engelman 13, Crăciun 8, Broomfield 7, Brosovszky 7, Mercea 7, Rhoads 5 şi Manta 2. Echipa arădeană începe în forţă şi returul de campionat şi obţine a 14-a victorie din tot atâtea meciuri, menţinându-se la şefie în Liga Naţională.
Etapa favoritelor
Pentru campioana „en-titre” urmează o săptămână cu două deplasări, joi la Viena, în Liga Europei Centrale şi duminică la Timişoara, în etapa a 15-a de campionat. Revenind la prima etapă a returului Ligii Naţionale, să trecem în revistă şi celelalte rezultate înregistrate: Nova Vita Târgu Mureş – CSM Târgovişte 42-83, SCM Craiova – Sepsi Sfântu  Gheorghe 52-112 şi Rapid Bucureşti – Phoenix Galaţi 50-59, CSU Alba Iulia – Danzio  Timişoara 76-33, CST Alexandria – Olimpia Braşov 66-52 şi CSM Satu Mare – CSU Oradea 77-59.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.