„Le simt pe fete pregătite pentru duelul cu Târgovişte”

0
214

icimTragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României au propus o semifinală care, în mod normal, trebuia să fie adevărata finală.
Astăzi, de la ora 18,00, Univ Goldiş ICIM şi CSM Târgovişte îşi vor disputa locul în ultimul act, într-o întrecere ce oferă avantajul terenului propriu echipei din Cetatea Chindiei.
În acest sezon, cele două comba­tante şi-au împărţit victoriile în campionat, dar la finalul sezonului regulat Aradul era pe 1 iar Târgoviştea pe 3. Va fi un duel crunt, între două loturi echilibrat valorice, în care se vor regăsi loviturile iernii pe piaţa transferurilor. Pe de o parte Chrissy Givens revenită la Târgovişte, şi care pare a se fi integrat bine în sistemul gândit de Dan Fleşeriu. De cealaltă parte Monique Coker, ajunsă pe malul Mureşului de foarte puţin timp, şi care  şi-a dovedit deja utilitatea. Dar, cu siguranţă, astăzi, fiecare baschetbalistă care va intra în teren va dori să arate calitatea de care dispune.
„Finala din semifinale, așa poate fi caracterizat duelul nostru cu Târgovişte. Fiecare combatantă are 50% şanse de victorie, cu un plus pentru CSM care joacă pe teren propriu. Dacă Târgovişte nu câştigă turneul, i se va clătina serios scaunul antrenorului echipei adverse, asta deoarece nu cred că oamenii din conducerea lor vor accepta un eşec atât de important. Aşa că presiunea e la ei. În tabăra noastră, să ne aducem aminte când şi cum am început sezonul, şi câţi ne dădeau vreo şansă să ajungem aici. Am depăşit momentul Alba Iulia, şi încercăm să stricăm socotelile specialiştilor, care dau Târgovişte ca favorită certă. Le simt pe fete pregătite, cu dorinţă de a demonstra că pot trece cu bine peste meciul de mâine (azi, n. red.). E nevoie însă, de o altă atitudine faţă de cea arătată la Alba Iulia”, a spus preşedintele Marcel Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.