Lecţii de iubire pe care trebuie să le înveţi în viaţă

0
203
relatie_cuplu_lesaDragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poţi purta pentru o persoană. Este preţios, delicat, care te surprinde rapid şi cu greu te părăseşte. Dragostea este minunată şi pe atât de dureroasă şi grea, dar dacă nu ar fi, nu am mai învăţa nimic. Iată câteva experienţe nefericite, însă necesare pentru viaţă:

Părinţii au de obicei dreptate

Părinţii au mai multă experienţă şi văd lucruri pe care noi poate nu le percepem încă de la început. Nu vrem să-i credem pentru că ceea ce ne spun nu se potriveşte cu dorinţele noastre şi abia mult timp mai târziu ne dăm seama cât de mult am greşit şi ce bine ar fi fost dacă i-am fi ascultat atunci când ne-au dat sfaturile. Ei ne protejează şi ne vor vrea întotdeauna binele, chiar dacă pentru asta înseamnă să ne spună adevărurile neplăcute.

Frumuseţea nu este totul

Putem visa mult şi bine la bărbatul ideal – privire pătrunzătoare, înalt, frumos, cu părul des, dinţii perfecţi, nasul tocmai bun de „dat mai departe” copiilor şi tot aşa. Degeaba dacă este un mincinos notoriu, gata să te înşele cu prima fustă care îi iese în cale. Nu zic că toţi bărbaţii frumoşi fac asta, în niciun caz, însă nu trebuie să ne uităm doar la calităţile fizice, ci şi la sufletul omului de lângă noi.

Prietenii, mereu aproape

Oricât de îndrăgostită ai fi, oricât de mult ţi-ai dori să petreci fiecare secundă, fiecare clipă în compania lui, nu face asta. O dată pentru că oamenii, femei şi bărbaţi laolaltă, au nevoie de intimidate şi o dată pentru că nu ar trebui să îţi laşi baltă prietenii, care ţi-au fost aproape şi la bine şi la greu. Găseşte echilibrul între viaţa de cuplu şi cea socială, vei fi mult mai fericită.

Sursa:  Unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.