Doi lei, doi tigri şi un jaguar, care au evadat vineri dintr-o grădină zoologică din Germania, au fost capturaţi cu ajutorul unei drone care a furnizat imagini chiar din interiorul grădinii zoologice.

Potrivit autorităţilor citate de SDW3, animalele au fost prinse şi sunt din nou în cuştile grădinii zoologice. Poliţia şi pompierii au coordonat căutările implicând un mare număr de oameni, inclusiv veterinari vânători, conform Mediafax.

Poliţia a cerut celor 580 de locuitori din oraşul german Lünebach, din landul Renania-Palatinat (Rheinland-Pfalz), să nu iasă din case după ce mai multe animale sălbatice au scăpat de la grădina zoologică din localitate.

Potrivit Mediafax, o furtună care a măturat vestul Germaniei în ultimele zile a dus la inundaţii. Apele unui râu revărsat au distrus gardurile care ţineau închise animalele din Grădina zoologică din Lünebach.

Poliţia a ucis un urs în momentul în care încerca să fugă din grădina zoologică, oficialităţile declarând că se aşteaptă să găsească celelalte animale în zona din apropierea graniţei cu Luxembourg.

Recomandările redacției