Leo Grozavu anunță amenzi după prestația slabă cu UTA

0
125

Sepsi, echipă cu locul în play-off deja asigurat, a avut o prestația slabă în fața utiștilor în etapa a 29-a și a fost învinsă, scor 0-2 de elevii lui Laszlo Balint.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Sepsi, Leo Grozavu, și-a mustrat elevii care au fost lipsiți de atitudine și de reacție. Sepsi și-a îndeplinit deja primul obiectiv, calificarea în play-off, iar cei de la UTA nu au stat la discuții cu covăsnenii.

Bună seara nu prea este. E un duș rece. Sunt momente când echipa nu reacționează, a fost o lipsă de atitudine. Ne considerăm deja în vacanță, asta nu e bine. Așa suntem noi. Jucătorii care vin din străinătate iau foarte repede obiceiurile balcanice. E greu să remarc vreun jucător de la noi din echipă.

Primele 25 de minute n-am fost în teren, după ce am primit golul am mai ieșit și noi. Parcă ne era frică să nu ne spargem. Va trebui să ne trezim rapid, nu vreau să fim doar participanți în play-off”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

Mai mult, antrenorul lui Sepsi a anunțat că, din cauza prestației de la Arad, vor urma amenzi pentru jucători și staff.

Ne vom autosancționa cu toții. E vorba despre amendă. Dacă ne place să luăm cât câștigăm, să și arătăm. Când te prezinți de maniera asta… Jucătorii au intrat fără dorință de a câștiga, nu se acceptă așa ceva la mine”, a declarat Leo Grozavu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.