Leo Grozavu nu se gândește să plece de pe banca celor de la Sepsi: „Văd partea plină, nu am pierdut”

0
297

Meciul dintre UTA și Sepsi nu a fost unul grozav, însă pentru UTA rezultatul de egalitate a fost unul pozitiv. Echipa arădeană își menține poziția de play-off după nouă runde, însă cei de la Sepsi rămân în jumătatea slabă a clasamentului.

Leo Grozavu recunoaște că echipa sa are probleme, dar nici nu se gândește să renunțe după ce a ajuns la meciul cu numărul 80 pe banca lui Sepsi, cel mai lung mandat al lui la un club.

Meci echilibrat, rezultat echitabil, chiar dacă am fost echipa care a încercat mai mult, în fața porții suferim, atât putem în momentul de față.

Am jucat cu 4 echipe care se bat pentru campionat, FCSB, Craiova, Botoșani, dar ne doream să câștigăm. Am pierdut la capitolul combativitate, spirit, nu are rost să ne plângem, nu mai avem ce face.

E blocaj dacă nu câștigăm. Dar văd și partea plină, nu am pierdut, mergem înainte. Am pierdut mulți jucători în această vară, 12. M-am gândit că va veni o perioadă mai grea.

A fost jocul meu cu numărul 80 pe banca lui Sepsi? Nu știam. Aș vrea să stau 280, nu-mi place schimbarea, sunt un tip statornic, numai așa poți face performanță. Nu m-am gândit să renunț niciun moment, sunt un luptător, așa voi fi tot timpul”, a declarat Leo Grozavu după meci.

Foto : Sport Pictures

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.