Leo Messi vrea să plece de la Barcelona după eşecul în faţa lui Bayern

0
232

S-a umplut paharul pentru Messi. Barcelona a ieşit umilită din UEFA Champions League al 3-lea an la rând. Iar Messi a luat decizia să plece în această vară. Argentinianul mai are contract până în vara viitoare, dar nu vrea să mai aştepte. A spus-o Marcelo Bechler, jurnalistul care a anunţat în premieră acum 3 ani transferul lui Neymar la PSG.
Messi a izbucnit după înfrângerea care a dus la pierderea titlului în Spania, iar eşecul cu 8-2 în faţa lui Bayern e acum decisiv. Un oficial al Barcelonei a dezminţit informaţia legată de plecarea lui Messi şi a menţionat clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. Însă clubul catalan nu îl va putea opri pe Messi să plece dacă acesta îşi va dori.
„Trebuie să ne facem autocritica începând cu noi, jucătorii, dar trebuie să fie o autocritică la fiecare nivel. Madrid a câştigat toate partidele, au meritele lor, dar noi suntem Barcelona şi suntem obligaţi să câştigăm fiecare partidă”, spunea Messi într-un interviu acordat pe 16 iulie 2020.
„Informaţia pe care o avem aici la Barcelona astăzi, pe 16 august, este că Lionel Messi vrea să plece de la Barcelona acum. Iar dorinţa lui a fost deja comunicată conducerii clubului”, a anunţat ieri Marcelo Bechler, jurnalist Esporte Interativo.
Sursa: mediafax.ro
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.