„Leoaicele” s-au mulțumit cu un punct la Cupa „Laura Rus”, dar au trei campioane

0
316

Născută la Bocșa, în județul Caraș-Severin, internaționala Laura Rus organizează în fiecare iarnă o competiție de mini-fotbal ce-i poartă numele. La ediția cu numărul patru, fotbalista lui Anderlecht le-a invitat și pe fetele de la Piroș Security, promovate în această vară în primul eșalon și ocupante a poziției a 5-a după turul campionatului.
La startul întrecerii din Sala de Sport din Reșița s-au prezentat 8 formații, arădencele având parte de adversare tari împotriva cărora au scos doar un punct. A fost 1-1 cu Zemun Belgrad (gol Ancăș), 1-3 cu Universitatea Reșița (gol Bălaș) și 0-3 cu Fortuna Becicherecu Mic.
„Fiind la prima experiență la acest turneu și la fotbalul în sală, am știut că nu ne vom lupta pentru primele locuri, dar scopul ni l-am atins. Fetele au făcut o mișcare bună, au văzut nivelul și s-au confruntat cu adversare pe care le vor întâlni și pe teren mare la primăvară. În plus, am început să o integrăm în grup și pe Bianca Spinean, care e din Arad, dar în tur a evoluat în Liga a III-a la ASU Poli și sperăm să-i rezolvăm transferul. Din punctul meu de vedere, echipa din Belgrad a fost cea mai bună, iar egalul împotriva ei poate fi considerat un rezultat bun. Cu formațiile din Galați și Becicherec am ratat foarte mult și nu am ieșit din grupe. În schimb, ne bucurăm pentru jucătoarele noastre, care au ieșit pe primul loc în tricoul echipei din Brașov”, spune Florin Bugar, antrenorul „leoaicelor”.
Într-adevăr, Mirela Abălașei, Elena Răduc și Larisa Sârbovan au câștigat finala competiției pentru Luca Brașov, după un sec 5-0 în fața Universității Galați. Pe locul 3 au ieșit fetele de la Zemun, după ce le-au învins cu 2-1 pe gazdele de la Banat Girls. La competiție au mai participat Carmen București și Student Sport.
La competiția din Valea Domanului, AC Piroș Security s-a bazat pe: Alexandra Prodan – Eniko Nagy, Florentina Ancăș, Melisa Olariu, Lidia Șuveț, Andreea Bălaș, Mădălina Chiș și Bianca Spinean. Cu această ocazie, fotbalistele Aradului au intrat în vacanță, dar având de respectat un program personalizat primit de la antrenorul Bugar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.