Leoaicele și-au devorat prada. Piroș Security Lioness – Fair Play București 4-1

0
268

În această dimineață a avut loc în Sânicolau Mic meciul de fotbal feminin dintre Piroș Security Lioness și Fair Play București, meci contând pentru etapa a cincea (desfășurată ulterior celei cu numărul 6) a Ligii 1. Arădencele s-au impus cu 4-1 în fața unei echipe care înaintea acestui meci avea acumulate 12 puncte din 15 posibile.

Leoaicele au deschis scorul în minutul 14 prin Olariu și l-au majorat 9 minute mai târziu prin Tomescu. Imediat, în minutul 25, echipa oaspete va reduce din diferență prin Frâncu. Scorul pauzei va fi 3-1 stabilit de golul marcat de Salwa. În repriza secundă s-a mai marcat doar o singură dată, prin Olariu care a stabilit scorul final de 4-1, care a consfințit a doua victorie a echipei noastre în acest campionat.

Piroș Security Lioness a evoluat în formula: Maha – Cauni, Șuveț, A. Ion, Tomescu – Voinea (73 Vanu), Bozian, Kugler, Prunar (90 Jarnea) – Salwa, Olariu (90+5 Jula). Antrenor: Dan Cuedan.

În etapa viitoare, care se va desfășura peste două săptămâni, leoaicele vor juca din nou pe teren propriu în compania echipei Ladies Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.