La solicitarea echipei din Baia Mare, fotbalistele de la AC Piroș Security au acceptat să joace cu o zi mai devreme partida din cadrul ultimei etape a turului ligii secunde, seria a II-a. La diferența imensă de valoare dintre combatante, pe terenul Șega nu s-a pus decât problema scorului la care se vor impune arădencele, iar acesta a fost 13-0, după 6-0 la pauză!
Tabela a fost deschisă de portărița Bajko, din penalty, după care au urmat „triplele” și „dublele” elevelor lui Gigi Cameniță obișnuite de obicei cu golul. Bălaș (3), Vanu (3), Olariu (2), Chiș (2) și Liheț (2) au completat lista largă a marcatoarelor pentru campioana de toamnă arădeană.
Succesul a venit chiar în ziua în care Ana Bodnar a împlinit 17 ani, echipa dedicându-i victoria, iar conducerea clubului oferindu-i și un tort personalizat. Totul s-a întâmplat la Casa Românească, acolo unde fetele de la Piroș au sărbătorit un loc 1 ce le plasează în pole-position pentru o mult dorită promovare în elita fotbalului feminin românesc. „Am avut un adversar inferior, fetele noastre nici nu au jucat la turație maximă, au fost cam obosite după meciul de la Cluj. Domnii Pavel Piroș și Liviu Ilea sunt în legătură cu trei-patru fete de va­loare și sperăm să ne întărim din retur. Se pare că va fi anul nostru, păcat de meciul de la Craiova pe care l-am pierdut după ce l-am controlat de la un capăt la altul, iar adversarele au ajuns de două ori la poarta noastră și au marcat, iar noi nu am reușit acest lucru”, a spus antrenorul Gigi Cameniță la finalul partidei ce a consfințit finalul turului. Bajko – Bodnar, Liheț, Marcea, Magocs – Olariu, Chiș, Nagy, Dobrea – Bălaș, Vanu, plus Matei, Herbei și Dubăț a fost echipa aliniată de AC Piroș Security cu Venus Maramureș.

Recomandările redacției