leoVicepreşedintele Partidului Conservator Leontin Aslău a avut, în cadrul unei conferinţe de presă organizate ieri, o ieşire critică la dresa consilierului municipal Ovidiu Moşneag. Criticile lui Aslău vin în urma unei emisiuni televizate, în care consilierul PD-L a atacat comercianţii de pe ştrandul Neptun. „Eu unul am avut reţineri în a ieşi cu declaraţii publice vizavi de ştrandul Neptun. Acum văd că cei de la PD-L şi administraşţia Falcă mă provoacă să fac acest lucru”, a spus Leontin Aslău.
Reprezentantul PC Arad spune că în cadrul unei emisiuni televizate, Ovidiu Moşneag a făcut referiri la agenţii economici de pe ştrand. „Când a vor-bit despre zona comercială de pe ştrand Ovidiu Moşneag, zis «Happy Meal», uită să spună că din 2004 există anumite reglementări care se referă la vânzarea spaţiilor şi concesionarea terenurilor. Acest «Happy Meal» este agentul lui Falcă”, spune Leontin Aslău.
Omul de afaceri arădean se arată contrariat de faptul că Ovidiu Moşneag se pronunţă asupra problemelor care privesc ştrandul Neptun şi pe agenţii comerciali de aici. Leontin Aslău afirmă că alesului PD-L îi este uşor să vorbească de pe margine având în vedere că a făcut afaceri doar cu statul. „Este uşor să stai ca acest «Happy Meal» pe margine şi să arunci vorbele. El a făcut doar afaceri cu statul, aşa că îi este uşor”, a mai completat vicepreşedintele PC Arad, Leontin Aslău.
Acesta s-a arătat revoltat şi de faptul că a cerut un drept la replică vizavi de emisiunea în care a fost invitat Moşneag, pe un post de televiziune local, pentru a aduce clarificările necesare, însă acesta i-a fost respins, explicaţia lui Aslău fiind aceea că: „acea televiziune locală este controlată de către Falcă şi PD-L Arad”.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției