Leucuța, la primul gol oficial la Pâncota: „Ne-a intrat totul, victorie meritată”

0
319

leuȘoimii Pâncota a avut un debut de campionat perfect, făcând uitat eșecul din Cupă, la Ineu. Ionuț Popa a reușit să-și monteze îndeajuns elevii pentru partida de la  Tărlungeni, iar aceștia au răspuns pe măsură. Fără discuție, omul primei părți a fost Alexandru Leucuța, cel care a punctat o dată din penalty (obținut tot de el) și oferit și pasa de la golul lui Oprea.
Din păcate, fostul fotbalist al lui FC Olt a fost înlocuit în minutul 45 în urma unei accidentări. „A fost un atac tare prin alunecare din spate asupra mea. Am glezna umflată și acum și mă doare foarte tare, e păcat pentru că până atunci totul mi-a mers foarte bine. Sper să nu fie ceva foarte grav și să pot juca cu Baia Mare”, ne-a mărturisit fotbalistul originar din Ineu.
„Leu” a fost folosit de Ionuț Popa pe o poziție nu prea fami-liară pentru el, cea de vârf împins: „Joc acolo unde este nevoie de mine. Am avut un debut foarte bun, nouă ne-a intrat absolut tot, iar la ocaziile mari ale adversarilor trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. Dar, am stat bine în teren și am obținut o victorie meritată. Noi am mers acolo să obținem un rezultat pozitiv, e cu atât mai bine că am luat toate cele trei puncte”, a adăugat pîncotanul.
Alex Leucuța a mai dezvăluit și principalul secret al „șoimilor”: „Eu am mai mai lucrat cu domnul Ionuț Popa, știu cum este dân­sul, a reușit să ne strângă în jurul său, să ne ofere o idee bună de joc. Creează mereu o atmosferă foarte bună în echi­pă și atunci vin și rezultate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.