SANYO DIGITAL CAMERATânăra generaţie este pentru toţi cei din spectrul politic un bun prilej de a atrage atenţia opiniei publice. Când vorbele se transformă în fapte, deja asta înseamnă mult mai mult. La conferinţa de presă de ieri, prin vocea preşedintelui organizaţiei municipale , Florin Galiş a anunţat că PNL că se alătură ca principal partener în cadrul evenimentului – Gala de Excelenţă,  organizat de Asociaţia „Atitudine. Responsabilitate. Acţiune. Dezvol­tare.” (A.R.A.D.) în ziua de 19 noiembrie.
„Partidul Național Liberal a fost permanent preocupat de promovarea valorilor autentice şi de încurajarea tinerilor înspre a se forma, pentru a asigura viitorul acestei naţii. În acest context, constatăm că tinerii merituoşi nu sunt suficient preţuiţi de societate, fapt care îi determină pe mulţi să-şi valorifice calităţile în afara ţării. Credem că e de datoria noastră să facem paşi în sensul schimbării acestei stări de lucruri, iar una dintre modalităţi este aceea de a le arăta că le preţuim performanţa şi le încurajăm efortul”, a punctat Galiş.
Preşedintele asociaţiei, Bogdan Boca a adus mulţumiri liberarilor pentru sprijin. Nu în ultimul rând  s-a anunţat că amfitrionul acestui eveniment va fi actorul Mircea  Diaconu.
(G.C.)

Recomandările redacției