Licitaţie pentru 170 de locuri de parcare în cartierul Micălaca

0
446

parcari

SC Recons SA Arad, societatea care se ocupă de administrarea parcărilor din municipiu, va scoate la licitație mai multe locuri de parcare în cartierul Micălaca, acestea fiind amenajate, numerotate şi dotate cu dispozitive de blocare. Conform unui anunţ postat pe pagina de internet a societăţii vor putea fi închiriate 170 locuri, dintre care 33 pentru persoane cu dizabilităţi, la blocurile 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172,173 , 174, 175, 176, 177, 178, 179.

Pentru participarea la procedura de licitare locatarii din aceste zone vor depune până în 14 august 2015, la registratura punctului de lucru situat în cartierul Aurel Vlaicu, bl. Z20, parter, lângă  Oficiul poștal nr. 8 Vlaicu, următoarele documente: cerere tip şi declarație pe propria răspundere că nu deține garaj amplasat pe domeniul public (ambele documente se obțin de la registratura punctului de lucru sau se pot descărca de pe siteul SC Recons S.A. http://reconsarad.ro), documente de identitate şi domiciliul/rezidență (copie B.I./C.I. sau act de proprietate, contract de închiriere, act de donație sau moștenire, copie certificat căsătorie – după caz), copie după certificatul de înmatriculare (talon) al autovehiculului deținut în proprietate sau folosință, documente privind dreptul de folosință (utilizare) a autovehiculului (contract de leasing, act de donație, act de moștenire, contract de comodat). Dacă este cazul, se vor mai depune certificatul sau decizia de încadrare într-o grupă de handicap grav sau accentuat, document de veteran de război sau beneficiar al Decretului-lege nr. 118/1990, şi cupon de pensie (soț+soție) pentru acordarea de reduceri în cazul pensionarilor cu pensia medie pe familie sub salariul minim pe economie.

Preţul de pornire la licitaţie va fi de 10 lei/lună pentru un loc de parcare.

Licitația va avea loc în 25 august,  ora  9,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor  din Arad, str. Corneliu Coposu (lângă clădirea Consiliului Judeţean), în sala de conferinţe, intrarea dinspre lac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.