dragan ineuCS Ineu a spulberat, sâmbătă dimineață, trupa din Turnu, în prologul etapei a XX-a din Liga a IV-a. Zărăndanii au trecut în viteză de Speranța cu 6-1 și se simte tot mai confortabil în fotoliul de lider. „A fost meciul nostru, am prins o zi bună de tot, ne simțim pregătiți și ne bucurăm pentru rezultat. Vrem să terminăm primii şi orice rezultat bun contează”, a punctat Alin Drăgan, cel care a deschis seria de goluri a Ineului. Pe lângă fostul utist, pe lista marcatorilor formației lui Adrian Abrudean și-au mai făcut loc Sergiu Popa, Ciprian Berar (2), George Petcuț și Claudiu Șulumberchean. Punctul de onoare al vizitatorilor l-a semnat Claudiu Goldiș.
Alb-albaștrii au savurat rapid succesul și se gândesc de-acum la runda vii­toare. „Urmează meciuri grele pentru noi, primul e cu Zăbraniul, echipă bună, care s-a întărit. Dar eu zic că avem cea mai bună echipă în acest moment, ne simțim foarte bine împreună, atmosfera e foarte bună, mulțumită și lui Știli, care o întreține. Mai e suta asta de metri până la final, sperăm să ne menținem sus și să mergem la baraj”, a adăugat Drăgan.
Ineu: Pașcalău – Sabău, Iaroș, Nicolau – Sg. Popa (Șulumberchean), Georgiu (Morar), Iambor (Talpaș), Cip. Berar – G. Petcuț, A. Drăgan (Malancu), Nădăban.
Turnu: Toader – G. Nagy (Mureșan), Blaga, Moldovan, Bistrian (Olar), Brie, Ghiță, Goldiș, Ștefan, Zlătaru (Ivănescu), O. Bozian.
Arbitri: Radu Bîtea – Leo Buda, Remus Naghi. Observatori: Doru Herțeg, Vasile Rad.

Recomandările redacției