Lideri după derby-ul Vestului la Elite Under 19: ACS Poli – UTA 0-1

0
168

Pe un teren Păltinașnu II foarte prost, rivalele Vestului și-au trimis la luptă echipele de tineret, care
și-au disputat locul 1 la întrecerea Elite. Partida a fost una săracă în faze de poartă, sau realizări tehnice, miza punându-și destul de mult amprenta pe exprimarea în teren a combatantelor.
Gazdele au început ceva mai bine, au o avut un ușor avantaj la capitolul posesie, dar în afara unor faze fixe nu au fost periculoase. Arădenii și-au revenit treptat și au avut un final de repriză perfect. Pe o minge aruncată în adâncime, Mandache a pătruns impetuos în careu cu doi adversari în spate și l-a executat pe Mosoarcă cu un șut puternic la colțul lung. Scorul pauzei putea fi 0-2, dar Toma a nimerit transversala.
În partea secundă s-a jucat prea puțin fotbal. Ocaziile mari au lipsit, ceea ce le-a convenit utiștilor care au scăpat în câștigători. Intrat pe final ca al doilea atacant, Copaci putea marca, dar șutul său a fost respins de portar. Rezultatul o duce pe UTA pe primul loc, la un punct în fața „alb-violeților”.
„Ceea ce nu ne doream s-a întâmplat. Miza și-a pus prea mult amprenta asupra jocului, ce nu ne prea mulțumește. De altfel, nici adversarii nu au fost mai breji și astfel a rezultat un meci destul de slab. Rămân de părere că doar la Liga 1 și Liga a II-a ar trebui să se joace la rezultat, în rest echipele, mai ale cele tinere, ar trebui să pună accentul pe joc, pe maniera în care se exprimă pe teren. Astăzi, ambele echipe au avut de suferit din acest punct de vedere. Sigur suntem pe locul 1, dar obiectivul nostru rămâne jocul bun și mai puțin rezultatul”, a menționat Dan Oprescu, unul dintre antrenorii UTA-ei Under 19, alături de Cristi Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin.
Formații:
Poli: Mosoarcă – Sporin, Andreici, Strein, Al. Lazăr – Sîrbu, Dinca – Găvruță, Corjescu, Totic – Ochea.
UTA: Mureșan – Iova, D. Lazăr, Rogojan, Revesz – Pop, Brănișteanu – Mager (72 Vasile), Toma (81 Copaci), Mandache (62 Stahl) – Țurcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.