falca vot vot Ioan Cristina vot Caprar Maduta VOTGheorghe Falcă: „Am votat pentru un viitor al României orientat spre Europa”
Gherghe Falcă, lider ACL a votat ieri, la o secţie de votare din Aradul Nou. La ieşirea de la urne acesta  a spus: „Am votat pentru un viitor al României orientat spre Europa, nu spre Rusia.  Ştiu exact pentru cine am votat şi  cred că  românii trebuie să vină masiv la vot ca să schimbe un regim peri­culos”.
Senatorul Ioan Cristina: „Am votat pentru normalitate”
Senatorul liberal Ioan Cristina, co-preşedintele ACL Arad a votat ieri, după-amiază, în localitatea de baştină, Chişlaca, din comuna Craiva.
Însoţit de staff-ul său, Ioan Cristina şi-a manifestat votul în secţia de votare nr. 243 din localitate. „Am votat pentru normalitate. Sunt de părere că măcar după 25 de ani de la Revoluţie avem dreptul ca mai departe să trăim într-o ţară normală”, a declarat senatorul Ioan Cristina la ieşirea din secţia de votare.
Din tabăra social-democrată, la vot au fost şi deputaţii Flavius Măduţa şi Dorel Căprar.
Dorel Căprar i-a îndemnat pe arădeni să participle la vot
Deputatul Dorel Căprar, preşe­dintele PSD Arad, a votat la Vla­dimirescu, însoţit de senatorul PSD, Mihai Fifor. „Îi îndemn pe toţi arădenii să participe la vot, să nu îi lase pe alţii să decidă în locul lor. Personal, am votat pentru un preşedinte tânăr, care a demonstrat deja că este aproape de români, care luptă pentru drepturile fiecăruia. Îmi doresc ca noul preşedinte să aducă mai multă armonie în societate, mai multă corectitudine, să fie un preşedinte care se gândeşte la pensionari, la tineri, la un viitor mai bun pentru fiecare român”, a spus Dorel Căprar.
Măduţa: „Avem nevoie să regăsim buna înţelegere”
Deputatul Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Arad, a votat la o secţie de vot din Grădişte. „Sunt convins că vom avea un nou preşedinte care ne poate reprezenta cu adevărat, un preşedinte care va şti să unească toate forţele din societatea românească. Avem nevoie să regăsim buna înţele­gere, încrederea, armonia, să depăşim momentele de conflict în care românii au fost întorşi împotriva românilor. Este momentul în care românii pot decide cine îi reprezintă şi sunt convins că arădenii vor continua să voteze pentru o schimbare în bine”, a spus Flavius Măduţa.

Recomandările redacției