abrudeanCS Ineu a sărbătorit Revelionul ca lider al Ligii a IV-a arădene, cu strategia pentru partea a doua în minte. Trupa lui Adi Abrudean și-a betonat efectivul înainte de prima etapă a returului, jucată tot anul trecut, cu trei nume importante – Gabriel Turcaș, Ciprian Berar și George Petcuț, cu mențiunea că ultimul ar putea profita de o eventuală ofertă de nivel superior.
„Aștept în scurt timp și poziția exactă a lui George Petcuț, să văd dacă ne putem baza pe el în partea a doua a campionatului. Dacă rămâne, probabil că acesta va fi și lotul cu care vom merge mai departe, cu mențiunea că s-ar putea ne și despărțim de unul-doi jucători”, a dezvăluit „Știli”. Fostul mijlocaș a vorbit și despre primii pași ai lui 2013: „Începem pregătirile pe 14 ianuarie, pe plan local, urmând ca în aceste zile să-mi completez și agenda privind meciurile de pregătire. Am discutat cu conducerea clubului despre efectuarea unui stagiu de pregătire centralizată, probabil vom merge la Moneasa la sfârșitul lunii ianuarie”.
Formația ineuană a încheiat anul cu 17 victorii și o singură înfrângere, cea de pe terenul Banatului Sânicolau Mic. Zărăndanii au 51 de puncte, cu 3 mai multe decât Unirea Sîntana, a doua clasată, și cu 6 mai multe decât Gloria Arad, echipa care încheie podiumul Ligii a IV-a. De asemenea, antrenorul Adrian Abrudean a fost desemnat Antrenorul Anului, la Gala Premiilor Sportive organizată acum două săptămâni.

Recomandările redacției