Liderul Ligii a IV-a și-a reluat pregătirile, Roșca mai primește un fundaș central crescut de Liberty

0
242

Singura formație cu succese pe linie în prima parte a stagiunii în fotbalul județean a terminat vacanța. Luni, Mihai Roșca a condus primul antrenament al anului, unul de la care au lipsit motivat orădenii Teședan și Ember. Au transpirat și achizițiile iernii, Florin Gâlcă, Raul Marinescu și Andy Asandului, însă „principalul” Crișului mai așteaptă un fundaș central pe finalul săptămânii. „Joi sau vineri se alătură lotului și orădeanul de origine slovacă, Lavrincsik. Mai avem o mică problemă cu Selejean, în sensul în care va rămâne cu noi doar dacă LPS-ul și Oșorheiul renunță la grila de formare. În rest, în mare am închis campania de achiziții, însă ultimul cuvânt îl va avea antrenorul Roșca”, a menționat Daniel Che­recheși, managerul liderului Ligii
a IV-a Arad.
Ladik Lavrincsik are 24 de ani, e un produs al școlii de fotbal Liberty Salonta și a mai evoluat în cariera sa la Nyíregyháza (Ungaria), CSC Sânmartin și CS Oșorhei. Poate evolua atât în centrul defensivei, cât și în dreapta sa și mărește colonia de fotbaliști orădeni, ce îi mai cuprinde pe: Borșa, Jude, Selejean, Teședan, Ember și Modan.
Timp de două săptămâni, Crișul se va pregăti pe plan local, după care se pleacă în cantonament. Acesta se va desfășura între 5 și 11 februarie la Băile Felix, având ca și „cartier general” Hotelul „Nicoleta”. Totodată, se șiu și adversarii din amicale: Naţional Sebiş (28 ianuarie), Luceafărul Oradea (1 februarie), Unirea Sântana (4 februarie), Ripensia Timişoara (15 februarie și 22 februarie), Ghiroda (18 februarie), CSM Lugoj (25 februarie) și Frontiera Curtici (4 martie). Liderul Ligii a IV-a Arad începe returul pe 11 martie cu o deplasare la Arad, împotriva UTA-ei III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.