icimUniv.Goldiş ICIM are şansa de a prelungi criza din tabăra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Lider neînvins în Liga Naţională feminină de baschet, cu 7 victorii din tot atâtea meciuri, echipa arădeană poate profita de pasa proastă dar şi de programul încărcat al adversarei de duminică. Sepsi a adunat deja două eşecuri în acest debut de sezon, cu Alexandria şi Alba Iulia, păşind greşit şi în primul meci din grupa EuroCup. Mai mult, formaţia din judeţul Covasna a avut o deplasare crâncenă aseară, tot în EuroCup, pe terenul formaţiei belaruse Horizont Minsk (meci terminat după închiderea ediţiei). Conducerea lui Sepsi nu a tolerat startul slab de sezon şi s-a despărţit după înfrângerea de la Alba Iulia de antrenorul Deri Csaba, interimar fiind acum secundul Nemes Aron.
„Nu ne mulţumim cu atât”
De cealaltă parte, moralul este la cote maxime în tabăra arădeană, unde Jose Araujo ţine bine situaţia sub control, atât la nivel de atmosferă cât şi ca prestaţie. Neînvinse până acum, Brosovszky şi colegele sale se leagă tot mai bine, iar jocul este în creştere, motiv de optimism înaintea derby-ului rundei cu numărul 8.
„Nu ne mulţumim cu atât. Urmează un meci greu, pe care îl vom trata ca şi pe celelalte, cu maximă seriozitate. Vrem să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură. Vom fi pregătiţi pentru un duel de asemenea nivel”, promite protagonista meciului precedent, cu Braşovul, americanca Donica Cosby.
Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Univ.Goldiş ICIM se joacă duminică de la ora 18.

Recomandările redacției