Liderul se respectă: Arieșul Turda – Naţional Sebiș 1-3

0
211

blanaruTeamul lui Petcuț și Ionuț Popa defilează în seria a V-a a Ligii a III-a, obținând un nou succes clar în deplasare. Nici măcar Dan Stupar, care cunoștea din secretele „alb-albaștrilor”, nu a reușit să încurce Sebișul, care l-a avut pe Blănaru în zi de grație. Fostul orădean a izbutit „hatrickul”, în timp ce defensiva Naționalului a cedat doar de la punctul cu var. Ocazia lui Mîndrușcă a anticipat deschiderea tabelei, consemnată în minutul 23. Dobricean l-a deschis pe Blănaru, iar acesta l-a executat cu un șut la colțul lung pe Pampea.
Sebișul putea să-și majoreze avantajul, dacă Bozian nu ar fi trimis în bară penalty-ul obținut de Coțan. Sebișul și-a securizat avantajul cu două minute înainte de odihnă. Același Blănaru a luat pe cont propriu o acțiune, a driblat doi adversari și a trimis cu șpițul în plasă, la colțul scurt:          0-2. Naţionalul și-a complicat puțin situația în minutul 57, când Mîndrușcă a fost eliminat de pe teren pentru un cot aplicat în săritură lui Muntean. Ultimul sfert de oră a fost plin de evenimente.
Mai întâi, Boroștean a fost trimis și el la cabine pentru o intrare cu talpa în față, după care Arieșul a beneficiat de o lovitură la 11 metri, după un henț făcut în careu. A marcat Morar de la punctul cu var, dar după reluarea jocului, Blănaru a marcat cu un șut plasat la colțul lung: 1-3. Trupa din Sebiş a ajuns la cota 19 puncte, dar după pauză are două deplasări de risc maxim.
Formații:
Turda: Pampea – Ionescu, Popa,  Muscă, Câmpean, Văscan, Grecu (46 David), Morar, Moțet, Muntean (61 Boroștean), Șulea (70 Tilincă).
Sebiș: Șoltesz – Mînecan (68 Jude), Morariu, Albert, Neacșu – Balint (68 Beuran) – Coțan (86 Ban), Bozian, Dobricean (82 Higyed) – Blănaru, Mîndrușcă.
Arbitri: Marius Omuț (Oradea) – Mihai Marica (Bistrița) și Balin Albu (Târgu Mureș).
Cartonașe roșii: Boroștean – min. 72, David – min. 80 / Mîndrușcă – min. 57
Observatori FRF: Traian Marchiș (Baia Mare) și Traian Marcu (Sibiu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.