Fiecare arădean cunoaște ștrandul, căci nu avem chiar atât de multe încât să nu le mai putem ține evidența. În ultimii ani s-au tot făcut modificări, s-au mai adăugat niște lumini, s-a încercat într-un fel sau altul să se înfrumusețeze zona.

De asemenea, au montat și un lift. Lift care părea să fie pus acolo cu intenții foarte bune. La început toată lumea credea că oamenii vor fi tratați în mod egal și astfel, cei care suferă de diferite probleme de sănătate nu vor fi nevoiți să urce și să coboare scările.

În primele zile nu a fost nici o problemă pentru nimeni că liftul nu era unul funcțional, arădenii totuși așteptând momentul în care acesta își va face treaba. Au trecut însă anii și liftul tot degeaba stă. Parcă angajat pe post de portar al ștrandului, liftul nu a funcționat și probabil nici nu o să mai funcționeze vreodată.

Astfel, actul lor de binefacere s-a transformat în ceva total opus, ajungând să stârnească enervarea arădenilor care încep să nu mai înțeleagă cum merg de fapt lucrurile în orașul nostru. Din nefericire, ceea ce este normal în altă parte, la noi este ieșit din comun sau imposibil de realizat.

Așa, pozele și controversele au început să apară pe rețelele de socializare ca un strigăt de alarmă pentru responsabili. Chiar dacă nu se va face nimic, cetățenii Aradului măcar încearcă și speră în continuare că schimbarea o să apară ca o minune în viețile noastre.

Recomandările redacției