Prima repriză a meciului de la Buzău (unde FCSB joacă până ce Arena Națională va fi din nou disponibilă), a fost una echilibrată. După un început bun al roș-albaștrilor, cu câteva ocazii importante, piteștenii au echilibrat partida și au terminat prima parte a jocului dominând. Lucrurile au continuat în aceeași notă și după pauză iar elevii cuplului Prepeliță – Ianovschi au reușit să deschidă scorul prin Raynov, în minutul 63. Golul îi trezește însă pe bucureșteni care întorc rezultatul prin doi jucători intrați pe teren cu doar câteva minute înainte: Octavian Popescu (minutul 68) și Valentin Gheorghe (minutul 71)

Într-un alt meci disputat astăzi, Sepsi a învins Dinamo cu 4-1, goluri marcate de Ștefănescu (2), Mitrea și Fofana, respectiv Torje. A fost prima victorie a echipei din Sfântu Gheorghe pe noul stadion și, de asemenea, prima în campionat cu italianul Bergodi la timonă. După acest meci, Dinamo rămâne cu 8 puncte și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului unde doar ea și Academica Clinceni au punctaveraj format dintr-o singură cifră.

Și dacă tot am amintit de echipa ilfoveană, în primul meci al zilei Gaz Metan Mediaș și Academica au terminat la egalitate un derby al „suferinței“, care a reflectat locurile din clasament ale celor două echipe. Golurile au fost marcate de Irobiso respectiv Cascini.

Mâine au loc ultimele meciuri ale etapei. De la ora 17.30, într-un meci care pentru noi reprezintă capul de afiș al etapei, UTA întâlnește Chindia Târgoviște și vizează victoria pentru a urca pe locul 4 în clasament. Runda a 14-a se va încheia de la ora 20.30 cu meciul dintre Rapid și FC U Craiova 1948.

Recomandările redacției