Liga 1 se reia cu un prim meci amânat din cauza infectării cu coronavirus

0
352

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că partida Dinamo – Chindia a fost amânată, după ce în tabăra roș-albilor s-a depistat un caz de coronavirus. Partida, din cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Ligii 1, era programată sâmbătă, de la ora 20:00.
O anchetă epidemiologică a fost demarată și până la finalizarea sa, „roș-albii” nu vor putea disputa niciun meci.
„Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.
Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.
Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, se arată în comunicatul LPF.
Magazionerul echipei din „Ștefan cel Mare”, Cătălin Clincea, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În România, de la debutul epidemiei de COVID-19 au fost diagnosticaţi 20.495 de pacienţi, din care 15.000 s-au vindecat, iar un număr de 1.360 de persoane au murit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.