Liga a II-a și Liga a III-a, sezonul 2020/2021, ar trebui să înceapă la 29 august

0
354

În ședința din 3 august 2020 a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal s-au stabilit datele exacte ale noilor ediții de Cupa României, faza națională, Liga a II-a, Liga a III-a și Liga I Feminin.
Când vine vorba de campionatele Ligii a II-a și a III-a, Răzvan Burleanu, președintele federației a spus că acestea ar putea avea modificări, însă totul depinde de evoluția pandemiei.
În 25 august începe Cupa României, ediția 2020/2021
În primul tur al fazei naționale a Cupei României, vor participa cele 42 de reprezentante județene, cât și 34 de echipe dintre ultimele clasate din Liga a III-a, începând cu 25 august. Liga I feminin ar trebui să înceapă mai devreme cu două zile, pe data de 23 august.
Există posibilitatea ca Liga a II-a și Liga
a III-a să înceapă din 29 august. Burleanu spune că șansele de amânare, sunt în funcție de cât de tare avansează pandemia.
Ulterior, din 29 august, a fost stabilit ca cele două campionate să debuteze, însă Răzvan Burleanu, președintele FRF, a intervenit într-o conferință de presă cu o precizare după ședința CEx, în care a anunțat că startul acestor competiții ar putea fi amânat.
„Referitor la debutul Ligii a II-a, respectiv Ligii a III-a, vorbim de 29 august. În același timp, la nivel de Comitet Executiv am stabilit că în fiecare săptămână vom analiza evoluția pandemiei, astfel încât să fim în măsură să susținem sau nu amânarea acestui debut de campionat la nivelul Ligii a III-a și respectiv Ligii a III-a. S-a mai stabilit și ca toate echipele din Liga a II-a care au promovat sau echipa din Liga a II-a care are această șansă de a promova în Liga 1 în urma unui baraj, să extindem termenul până în 29 august de crearea unei echipe de junioare Under 15, după cum știți că este obligatoriu pentru echipele de Liga 1”, a spus Răzvan Burleanu.
Acesta a reamintit și despre crearea unei echipe de junioare Under 15, care pentru echipele din Liga 1 este obligatorie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.