Ghinion teribil pentru puștii lui Adrian Petruț și Viorel Erdei în turneul final al Ligii Elitelor U15, care a avut loc ieri și azi la Craiova. Atletico a pierdut la penalty-uri atât semifinala de ieri cu FCSB cât și finala mică de astăzi, cu Universitatea Craiova.

În primul meci, deși întâlneau un adversar care câștigase până atunci toate meciurile, tinerii fotbaliști arădeni au reușit să țină în șah echipa roș-albastră, astfel că la finalul timpului regulamentar, scorul a rămas egal, 0-0. Din păcate, FCSB s-a impus la loviturile de departajare, cu scorul de 5-3. Un singur penalty, ratat de Stanciu, a făcut diferența dintre cele două echipe. Pentru Atletico au marcat de la punctul cu var Indreica, Felea și Câmpan. Adrian Petruț și Viorel Erdei au trimis în teren următorul 11: Roșu – Salka, Marinescu, Dragoș – Rusu, Indreica, Felea, Măgulean – Șiclovan, Câmpan, Stanciu. Au mai jucat: Ștef, Centye, Calotă.

În această dimineață, în meciul pentru medaliile de bronz, Atletico a întâlnit Universitatea Craiova, echipă care fusese învinsă în semifinale de Farul Constanța cu 3-1. Deși în turneul de la Arad Universitatea Craiova a învins-o pe Atletico cu 3-1, de data aceasta meciul a fost mult mai echilibrat. După o primă repriză „de tatonare“ a doua a fost spectaculoasă. Gazdele au trecut de câteva ori pe lângă deschiderea scorului dar finalul a aparținut arădenilor care și-au creat mari ocazii de gol. Scorul a rămas însă alb și s-a trecut la loviturile de la 11 metri. Felea, Indreica, Șicolovan și portarul Rusu au marcat pentru Atletico, dar Câmpan a ratat ultimul penalty și Universitatea Craiova s-a impus cu 5-4, câștigând medaliile de bronz. Atletico a început în următorul prin 11: Rusu – Centye, Marinescu, Dragoș – Ștef, Măgulean, Indreica, Felea – Șiclovan, Câmpan, Stanciu. Au intrat pe parcurs Salka și Calotă.

În finala mare, FCSB a învins cu 3-0 pe Farul Constanța

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției