Având ca obiectiv precis salvarea de la retrogradare, juniorii B ai „Bătrânei Doamne” erau obligați să înceapă bine anul în Liga Elitelor. La Arad sosea una dintre formațiile ce ar putea fi întrecute în clasament, iar echipa lui Francisc Tisza și Sandu Țamboi și-a făcut treaba.
Mai mult, „alb-roșii” au răzbunat și insuccesul din tur (1-3), pe arena din Sînicolaul Mic partida terminându-se cu scor de nepre­zentare. Gruiescu a realizat destul de repede „dubla” în prima repriză, pentru ca deznodământul să-l scrie Adam după pauză. „Deși am evoluat pe un teren destul de greu, desfundat, am reușit destule faze de poartă legate, în special în prima repriză. Scorul putea fi și mai mare la pauză, dar până la urmă e bine că am câștigat fără mari emoții și nu am primit gol. Dar, peste toate, cele mai importante sunt punctele, venite și împotriva unei vecine de clasament. Trebuie să rămânem concentrați, să scoatem maxim din fiecare meci, căci nu va fi deloc ușor să ne îndeplinim obiectivul. Etapa viitoare jucăm la Brașov pe un teren sintetic, mult diferit față de cel de azi”, ne-a mărturisit Francisc Tisza.
Mureșan – Gabor, Deliman, Rogojan, Ciucifara – Mager, Vasile, Toma, Varga – Gruiescu, Stahl, plus Adam, Țurcanu, Savin, Sabău și Roșu au fost fotbaliștii utilizați împotriva formației din Cetatea Unirii.

Recomandările redacției