Liga Elitelor: fără probleme în fața „lanternei”: UTA – LPS Banatul 4-0

0
171

Juniorii mari ai UTA-ei nu aveau voie să scape victoria în meciul cu „lanterna roșie” pentru a rămâne în obiectiv, adică în plutonul formațiilor ce se luptă pentru supraviețuire în Seria de Vest. Iar „alb-roșii” și-au făcut bine treaba, câștigând fără emoții.
„Alb-roșii” au atacat poarta adversă încă din start, iar în minutul 12 au deschis tabela. Dinculescu a șutat bine la poartă, Voin a scăpat balonul, iar Pop, pe fază, a pus latul pentru 1-0. Cateva minute mai târziu, același fotbalist a finalizat peste poartă din 12 metri lateral dreapta o fază creată de Dinculescu și Copaci. Foarte activ pe banda stângă, Iulius Dinculescu a nimerit transversala după centrarea luiPop, iar imediat după Costin l-a luat la țintă pe un Titu aflat pe linia porții. Ratările se puteau răzbuna, dar Buda a lovit transversala din apropiere, cu Mara bătut. Goalkeeperul arădenilor s-a revanșat apoi cu o intervenție sigură la șutul puternic de la Betea de la marginea careului.
Partea secundă a început cu o nouă bară a lui Dinculescu, după care fotbalistul de bandă a trecut pe margine. În locul său a apărut Sava, care la prima incursiune a centrat perfect, Covaci a preluat în careu și i-a pasat lui Costin în 4 metri, care l-a executat fără probleme pe Voin. Forcingul gazdelor a continuat și Pop a majorat avantajul echipei sale după un penalty acordat de Omuț pentru henț în careu: 3-0 (min. 81). Recitalul „alb-roșiilor” nu s-a oprit aici. În ultimul minut de joc,Brănișteanu a primit o pasă de la Costin, a driblat doi adversari, și a tras plasat de la 16 metri.
4-0, rezultat final, iar utiștii și-au mai atins un obiectiv, acela de a nu face toate schimbările, în așa fel încât să poată alinia un „unsprezece” cât de cât competitiv mâine, la Cermei, în Liga a IV-a. Pop et. Comp. au fost felicitați pentru succes și de colegul lor, Victor Prună, care e scos în continuare din circuit datorită unor probleme de sănătate.
Formații:
UTA: Mara – Moza, Iuga, Petrache, Aldan – Pop, Covaci, Brăniș­teanu, Dinculescu (58 Sava) – Copaci, Costin.
LPS Banatul: Voin – Nicorici, Pășcăleanu, Titu, Betea – Vlădic, Andraș, Fluture, Ianab – Buda, Copoeru. Au mai jucat: Țurcaș, Stan, Muj, Neamțu.
Arbitru: Marius Omuț (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.