Liga Elitelor Under 15: debut convingător pentru UTA

0
486

Nou-înființata Liga Elitelor Under 15 a continuat cu etapa a doua, una în care UTA a debutat cu un succes clar pe teren propriu, iar Viitorul a avut ghinion cu carul la Oradea. Atletico 2005 a avut parte de rundă liberă.
Elevii lui Dinu Donca au controlat partida cu Electrica Timișoara de la un capăt la altul. Singura fază periculoasă a adversarilor a venit în urma unui corner. Cu toate că au dominat jocul, utiștii au deschis greu scorul, pe finalul primei reprize. Mihai a recuperat o minge în jumătatea adversă, a așezat în careu pentru Ekmekci, care a marcat cu sânge rece. La reluare, același Ekmekci a făcut 2-0 tot din pasa lui Mihai. Până la urmă, Ahmet Ekmekci avea să realizeze „poke­rul”, ultima sa reușită venind în urma unei acțiuni individuale, în care a driblat patru jucători adverși. „Am început mai greu meciul. Nu am avut liniștea necesară, am fost prea buimaci. Sperăm să reglăm jocul în această săptămână întrucât ne așteapăt o deplasare la Deva“, au fost cuvintele lui Dinu Donca, antrenorul UTA-ei Under 15, pentru uta-arad.ro.
„Alb-roșii” i-au avut pe teren pe: Tirian – Vale, Pele, Popescu, Boiț, Serengău, Sarkozi, Ursu, Mihai, Ekmekci, Ciubăncan, plus Martin (47), Deznan (54), Urdaș (54), Buzgău (61), Brândă (61), Tod (61) și Bîc (61).
Viitorul Arad s-a deplasat de ieri la Oradea, pentru a da piept cu LPS Bihorul, în cadrul seriei cu nu­mărul 13 a Ligii Elitelor. În special în prima parte, puștii pregătiți de Dinu Maghici au făcut un meci bun, dar bara a salvat gazdele la finalizările lui Melniciuc, Clipotă și Rotar.
S-a terminat 0-0, rezultat ne­conform cu realitatea din teren. „În prima repriză am avut trei bare, o sumedenie de ocazii, mingea nu a vrut să intre în poartă. Din păcate, în partea a doua am intrat în jocul lor, unul foarte agre­siv. Au și tras de timp, cred că în repriza a doua s-au jucat vreo 15 minute. Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar nu mă așteptam la o asemenea manieră. Ei ne­având altă șansă, în partea a doua au jucat la intimidare. Nu am câștigat un punct azi, am pierdut două, dar și din astfel de meciuri învățăm”, a mențio­nat Maghici, tehnicianul „alb-roșiilor” de la Viitorul.
Deac – Tomuț, Clipotă, I. Pop, Baraghin (P. Varga) – Botoroagă, Adamcsik – Rotar (Vărădean), Melniciuc, Hrimcescu (Blicking) – Catan­zariti (Gaciu) a fost echipa aliniată de Viitorul 2004 pe arena „Tineretului” din Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.