Christmas Decorations on KohlmarktLiga Pensionarilor pregăteşte vârst­nicilor o excursie de Sărbătorile de Iarnă. Pensionarii arădeni pot vizita Viena, în cea mai frumoasă perioadă din an, înainte de Crăciun.
Excursia organizată de Liga Pensionarilor este de trei zile, cu plecare din data de 20 decembrie. Itinerarul primei zile de excursie cuprinde Turul Ringului: Parlamentul austriac, Pri­măria, Biserica Votiva, Teatrul şi Hoffburg – orasul imperial. În cea de a doua zi se va vizita Complexul Belvedere, Biserica, Sf. Karl, Filarmonica din Viena; Casa şi galeriile de artă modernă Hundertwasser şi Muzeul de Istorie Naturală. Seara se va vizita cunoscuta Piaţă de Crăciun din Viena. Cea de a treia zi de excursie va fi dedicată vizitării complexului Schonbrunn.
Un pensionar va plăti pentru excursie un tarif de 165 de euro, acesta acoperind transportul, două nopţi de cazare la un hotel de trei stele, mesele mic dejun şi cină şi asistenţa turistică pe toată perioada călătoriei. În acest costu nu intră taxele de intrare la obiective turistice.
Vârstnicii arădeni care doresc să vadă Viena de sărbători trebuie să ia legătura de pea cum cu Liga Pensio­narilor, pentru înscrieri.

Recomandările redacției