Ultima strigare pentru sejurul Vene­ţia, organizat de Liga Pensionarilor. Dacă pentru mulţi vârstnici, plecările peste graniţă sunt un vis de neatins, organizaţia de pensionari îşi propune să-l îndeplinească. Pe data de 28 februarie, LJP organizează o plecare la Veneţia, pentru patru zile. Costul unui bilet în care este inclus transportul, cazarea, micul dejun şi cina, precum şi asistenţa turistică este de 200 de euro.
Pe lista de obiective de văzut se află Basilica San Marco, din cunoscuta Piaţă San Marco, precum şi Basilica Santa Maria Gloriosa dei Frari şi Palatul Dogilor. Vârstnicii mai pot vedea Laguna Veneţiei, Podul Rialto şi Puntea Suspinelor. Alte atracţii deosebite sunt Marele Canal şi un castel construit în anii 1.428.
„Pentru acest sejur avem la dispoziţie 48 de locuri. Hotelul la care vor fi cazaţi vârstnicii este de trei stele, iar pe perioada sejurului vor avea ocazia să vadă o serie de locuri deosebite“, a susţinut Costică Coro­descu, preşedintele Ligii Judeţene a Pensionarilor Arad. În 2012, Liga Pensio­- narilor a organizat excursii în Grecia şi în ţară, în Delta Dunării. Şi în acest an, organizaţia pegăteşte sejururi în alte destinaţii deosebite.

Recomandările redacției