Liga Pensionarilor trimite vârstnicii să se trateze la Moneasa

0
180

Pensionarii arădeni care vor să se relaxeze la Moneasa pot lua legătura cu Liga Judeţeană a Pensionarilor. Organizaţia care reprezintă interesele vârstnicilor pune la bătaie în jur de 100 de bilete de tratament pentru staţiunea Moneasa.
Conducerea Ligii Judeţene a Pensionarilor spune că, apelând la organizaţie pentru bilete de tratament, vârstnicii scapă de drumurile pe care ar trebui să le facă la Casa de Pensii. „Avem bilete pentru două serii, în jur de 100 de bilete de tratament pentru pensionari. Îi aşteptăm să ia legătura cu noi“, spune Costică Corodescu, preşedintele Ligii Jude­ţene a Pensionarilor Arad.
În acest an, peste 900 de bilete de tratament pentru staţiunile în care Casa Naţională de Pensii are baze proprii de tratament au fost repartizate judeţului Arad. Acestea sunt împărţite de la jumătatea lunii trecute şi până spre finalul anului, într-un număr de 14 serii. Cei mai mulţi pensionari arădeni nu vor pleca prea departe de casă, pentru că cele mai multe bilete sunt pentru sta­ţiunile Moneasa, 1 Mai, Geoagiu şi Buziaş. Solicitanţii pot depune cererea la Casa de Pensii, cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul, prin cerere putându-se opta pentru cel mult trei staţiuni. Biletele de tratament se eliberează gratuit, sau cu suportarea unei contribuţii individuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.