Liga Studenţilor din UAV a dat startul la UNIFEST 2013

0
327

unifestPreşedintele Ligii Studenţilor din UAV, Cosmin Bahnean, a deschis, luni, Festivalul „Unifest” la Atrium Mall. Pe scena de la parter au avut loc şi un scurt recital de muzică uşoară susţinut de Alexandra Barna şi două reprezentaţii de dans modern ale trupelor „Revolution Studio Kids” şi „Revolution Studio”. Momentele artistice au fost urmate de lansarea a aproximativ 250 de lampioane la P5- „manifestul pentru dorinţe”-şi de un campionat de Beer Pong la Old Lady’s Pub.
„Unifest”, cel mai mare festival studenţesc din România,  se desfă­şoară anul acesta în perioada 4-15 noiembrie sub sloganul „Distracţie gratis, nu degeaba”, printre activităţile programate la Arad numărându-se mai multe workshop-uri, concerte, concursuri, trei campionate, expoziţii, seri de socializare şi activităţi de binefacere.
Accesul la toate manifestările este gratuit, pe baza carnetului de student sau al unei invitaţii. De asemenea, timp de 11 zile, studenţii se vor bucura de gratuitate la diverse instituţii culturale arădene.
„Vă mulţumesc şi vă aştept la toate activităţile! Vreau să mulţumesc şi UAV pentru că este întotdeauna aproape de noi şi ne ajută. Sunt convins că veţi fi plăcut impresionaţi.”, a spus Cosmin Bahnean.
(G.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.