Linoleum medical antibacterian, de 50.000 lei, la UPU

0
834

Pentru Unitatea de Primiri Urgențe Arad a fost alocată suma de  50.000 lei pentru înlocuirea covorului PVC din holul principal și zonele intens tranzitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Înlocuirea linoleumului medical antibacterian și a stratului suport era necesară deoarece vorbim despre o zonă tranzitată zilnic de zeci de tărgi și cărucioare rulante. Din cauza traficului intens, linoleumul medical din hol se degradează mai repede decât în zonele de tratament, spre exemplu. Această investiție este binevenită și necesară atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical care transportă pacienții imobilizați”, a declarat dr. Radu Jipa, medic șef Unitatea Primire Urgențe.

Unitatea de Primiri Urgențe este unul dintre cele mai importante compartimente din spital, cu un flux mare de pacienți, unde, de multe ori, o intervenție promptă poate face diferența între viață și moarte. Aici în ultimii ani s-au realizat investiții de modernizare și dotare cu aparatură performantă majoritatea din fonduri europene. De asemenea, este în curs o investiție de extindere a Unității de Primiri Urgențe, având în vedere că zilnic aproximativ 300 de arădeni se adresează spitalului cu diferite urgențe medicale, precizează autoritățile.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.