Lipova l-a luat pe Radu Popa, Supercupa e primul obiectiv al sezonului

0
167
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Trupa din Valea Mureșului contabilizează șase fotbaliști noi din această vară: lângă deja transferații Balint, Avram, Pașcau (toți de la Voința Mailat), Bercu, Dolga (de la Victoria Zăbrani) a sosit și Radu Popa, fotbalistul cu profil ofensiv care a jucat ultima dată la Crișul Chișineu Criș.
„Radu Popa e sută la sută al nostru, nu e în probe nică-ieri, cum am mai citit. Suntem discuții pentru Vasinc, de la Zăbrani, sper să găsim înțelegere la domnul primar Marian Toader, i-am găsit cazare, masă și serviciu, depinde și de bună­voința dânsului”, a punctat Radu Pop.
Președintele Șoimilor îl așteaptă și pe Ghergar să revină în țară pentru a vedea dacă va continua la Lipova și speră să concretizeze și transferul lui Denuț, de la UTA. Lipova s-a despărțit de Roșuț, Zoica, Marinca, Biro și Petrila.
O victorie (cu Ineu), un egal (cu Sebiș) și o înfrângere (cu Sîntana) e bilanțul lipovanilor în amicalele de până acum. Mâine dimineață, team-ul lui Marius Grad și Ioan Stoica e gazdă pentru tinerii de la UTA II.
Lipova privește și în perspectivă: pe 15 sau 16 august se dispută Supercupa, Șoimii e față în față cu Progresul Pecica, învingătoarea din sezonul trecut. „E primul nostru obiectiv. În rest, ne pregătim, suntem sănătoși și sperăm cu noii sosiți să facem o echipă bună. Avem un campionat ușor”, e de părere Radu Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.