SAMSUNGVineri, 13.09.2013, la Lipova , a avut loc cea de-a treia acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi elctrocasnice, organizată de Primăria Oraşului Lipova în colaborare cu firma SC  ROREC  SRL.
Acţiunea a început dimineaţa, de la ora 9:00 şi s-a desfăşurat pe durata întregii zile. Numărul celor care au vizitat punctele de colectare a fost şi de această dată unul foarte mare, aşa cum s-a întâm­plat şi la acţiunile de colectare anterioare.
Toţi cei care au ajuns la punctele de colectare, au avut ocazia să participe şi la o tombolă cu premii, organizată de cei care au luat iniţiativa acestei acţiuni, pre­miile constând în diverse aparate electrice şi elctrocasnice. Câştigătorii tom­- bolei au fost desemnaţi în urma tragerii la sorţi, care a avut loc luni, 16.09.2013, la Primăria oraşului Lipova. Toţi cei care au câştigat vor fi anunţaţi telefonic până vi­neri, urmând ca premiile să poată fi ridicate începând de luni, la Primăria Lipova.
Nu în ultimul rând, pe această cale, atât Primăria şi Consiliul Local al Oraşului Lipova, cât şi reprezentanţii firmei cola­boratoare (SC ROREC SRL), organizatorii acestei acţiuni, doresc să mulţumească tuturor celor care au răspuns favorabil acestei iniţiative.

Recomandările redacției