DOSAR FLOTA - PRIMUL TERMENNu trece o zi fără ca poliţiştii să nu soluţioneze câte un caz de furt. De această dată, în atenţia poliţiştilor arădeni au intrat doi bărbaţi care sunt suspectaţi că au sutras de pe rafturile unor magazine. Cei doi au pus ochii pe mai multe produse alimentare pe care şi le doreau dar nu le puteau plăti, aşa că s-au servit de pe rafturi, în speranţa că vor trece neobservaţi. Nu s-a întâmplat deloc aşa, pentru că vânzătoarele au văzut tot şi au anunţat poliţiştii care i-au prins rapid.
„L. George, de 21 ani, din Socodor, a fost prins ieri, în jurul orelor 14,00, în timp ce a sustras din incinta  unui magazin băuturi alcoolice în valoare de de 85,99 lei, iar G. Dan, de 41 ani, din Bistriţa – Nă­săud, a fost depistat că a sustras produse alimentare.Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Şi poliţiştii de la Postul de poliţie Felnac au identificat un bărbat suspectat că a furat o roabă şi o butelie aparţinând unui bărbat din Felnac.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în luna mai a anului 2012, L. Ionel, de 35 ani, din Arad, a sustras o roabă şi o butelie aragaz aparţinând lui F. Jiva, din Felnac.
Pe numele bărbatului au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției