Lipsa mizei și-a pus amprenta: Șoimii Lipova – Centrul Național de Pregătire Timișoara 1-4

0
151

Chiar dacă susțineau că doresc să termine campionatul cu un succes în fața propriilor susținători, lipovanii nu au reușit să se concentreze în fața „puștilor” tricolori. Meciul era fără miză, atâta timp cât rezultatele CNP-ului oricum au devenit nule când s-a tras linia.
Cele câteva ocazii la poarta lui Pădure, dar și golul din penalty al golghetereului Kevin Trabalka, nu au fost de ajuns pentru un rezultat bun, onorabil. Vizitatorii l-au învins de patru ori pe Iliescu, prin Patrick Peter (2 și 86), Marius Şimăndan (15) și Vlad Chera (61). Acesta din urmă este doar unul dintre fotba­liștii de prim-plan de la Timișoara care a atras atenția asupra sa și care a și semnat deja pentru Viitorul Constanța.
Cât despre lipovani, ei au terminat pe poziția a VI-a, una foarte bună ținând cont de statutul lor de nou-promovați, dar și de bugetul pus la bătaie de orașul de pe Mureș.
Formații:
Lipova: Iliescu – Kocsis (83 Pașcu), Calvin, Jichici, Stoin – Deta (63 Duță), S. Popa, C. Poiană, Filimon – Vasinc, Trabalka (70 Vasiu).
CNP Timișoara: Pădure – Kovari, Goța, Coroiu, Stoianovici – C. Jurj, Casian (85 V. Pop), Chera (89 Pițigoi), Peter – Șimăndan (60 Filip), Trip (77 R. Popa).
Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Ștefan Lar (Baia Mare), Ciprian Fiter (Satu Mare)
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa – Caraș Severin), Viorel Vancea (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.