Săptămâna trecută un caz incredibil a ajuns în atenția noastră, un eveniment ce a avut loc într-un sat din comuna Vîrfurile. În săptămâna care a trecut, nişte localnici din satul Lazuri nu ne-au mai slăbit cu telefoanele, zicând că s-au speriat când au văzut trei maşini ale poliţiei în satul lor, crezând că este o problemă legală de nerespectarea ordonanţelor militare împotriva coronavirusului, dar nici vorbă de această problemă.

G.M. din satul Lazuri a muncit în afara ţării, în Germania, unde a ochit o femeie de cetățenie germană, mamă a cinci copii, pe care a lămurit-o până la urmă să vină cu el în satul Lazuri. Femeia, care îşi părăsise soţul şi copii pentru a veni în satul de munte era cu mult mai în vârstă decat acest individ. Din spusele localnicilor, femeia a vrut să se întoarcă demult la copii, dar nu a putut scăpa de sub supravegherea acestui individ. În cele din urmă, femeia a prins momentul în care respectivul era plecat la muncă, a zărit un echipaj de poliţie şi le-a povestit agenților prin ce trecuse. Din pacate aceştia nu se puteau înţelege datorită necunoaşterii limbii române de către femeie şi limbii germane de către poliţişti.

Localnicii au mai precizat ca femeia a fost luată de echipaj şi a fost dusă la postul de poliţie. În urma unor investigaţii făcute de poliţişti, femeii i-a fost asigurată protecţia, ea fiind dusă la o cabană din Gurahonţ, peste noapte. Potrivit informațiilor pe care le deținem, cu ocazia sărbătorilor, acest individ a avut discuţii aprinse cu femeia într-un local din zonă și a agresat-o fizic.

Totodată, membrii familiei sale au venit la vamă să o întâmpine pe femeie, având în vedere faptul că nu puteau să intre în ţară, deoarece veneau dintr-o zonă roşie. În urma celor întâmplate, lui G.M. i-a fost ridicată arma de vânătoare, pe care o deținea ilegal.

 

Recomandările redacției