Listă nesfârșită de „șoferi” inconștienți, care s-au urcat beți la volan

0
308

Polițiștii au depistat o mulțime de arădeni care au hotărât să-și pună nu doar propria viață în pericol, ci și a celorlalți, urcând beți la volan.
Astfel, lista începe cu un bărbat de 30 de ani, din Păuliș, care conducea un autoturism în aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,59 m.g./l. De asemenea, un bărbat de 49 de ani, din satul Firiteaz, nu s-a lăsat mai prejos fiind și acesta prins de polițiști, conducând o motocicletă pe D.J. 682/A și la kilometrul 14+580 m s-a răsturnat în șanț. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,61 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.
Sub influența alcoolului a mai fost depistat un bărbat de 46 de ani, din Sebiș, care a condus un autoturism, „având la bord” o valoare de 0,90 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.
Lista continuă cu un bărbat de 46 de ani, din Nădlac, care a fost prins la volan cu 0,85 m.g./l. alcool pur în aerul expirat, încă unul de 53 de ani, din județul Alba, care a condus un autoturism în punctul de frontieră Nădlac pe sensul de intrare în țară și a acroșat balizele de beton, fiind și acesta sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,69 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii toți cei în cauză au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.