,,Litoralul” din vestul țării se pregătește pentru noul sezon estival

0
402

Autoritățile pregătesc deschiderea sezonului estival  în zona lacului Ghioroc.  A fost adus nisip nou pe plajă și se pregătește instalarea unui parc de distracții pentru copii. Anul acesta, alături de palmieri vor apărea și leandri pe plajă.

Pentru această investiție,  a fost alocată suma de 3,4 milioane lei, incluzând extinderea parcării plajei cu încă 286 de locuri. 

De obicei deschiderea sezonului de plajă începea la  1 mai, dar în acest an din cauza pandemiei, deschiderea oficială va avea loc atunci când situația medicală va permite acest lucru.  Terasele stațiunii sunt  deschise în prezent,  cu respectarea restricțiilor legale. La ora actuală se construiește un nou debarcader unde vor fi amplasate hidrobicicletele, precizează autoritățile locale.

De asemenea înainte de  Paști vor fi replantați pe plajă palmierii care creează un ambient exotic pe malul lacului iar după sărbători se va asfalta o parte din drumul de acces spre camping. O noutate a sezonului de anul acesta este și  parcul de distracții cu carusele,  mașinuțe și alte jucării destinate copiilor. Cu toate acestea, deschiderea sezonului estival depinde de evoluția situației epidemiologice, menționează reprezentanții administrației locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.