Liviu Antal a revenit în primul eșalon de fotbal românesc după trei ani și jumătate

0
444

Liviu Antal a revenit oficial în primul eșalon de fotbal românesc. Fostul campion al României cu Oțelul Galați, a jucat primul meci în Liga 1 după trei ani și jumătate petrecuți în Lituania. Atacantul a debutat pentru UTA Arad în meciul cu Viitorul, scor 0-0, în etapa cu numărul 16.

Laszlo Balint, l-a băgat pe Antal în meci, sperând să fie asul din mânecă și să scape de rezultatele negative din ultima perioadă.

Pentru UTA meciul cu Viitorul Constanța a fost primul din acest an, pe când pentru oaspeți a fost al doilea meci din 2021, după victoria cu Hermannstadt, 2-1.

Intrat în locul lui Oroian, în minutul 61, Liviu Antal a recunoscut nu i-a fost ușor la primul meci de la revenirea în România.

A fost un meci greu, de luptă, pe un teren greu. Astea sunt meciurile în momentul de față. Trebuie să continuăm cu aceeași atitudine, determinare și implicare. Aveam colegi cu care am mai jucat, cu Hora am făcut junioratul, am jucat și la Târgu Jiu cu el, mi-e prieten foarte bun.

Mi-a fost dor de Liga 1. Acum rămâne să pot să joc 90 de minute și să îmi ajut echipa. Am avut o primire foarte bună, am niște colegi minunați, un staff devotat. Am venit la un club foarte bine organizat”, a spus Liviu Antal, la flash-interviurile de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.