teodor motan primaria halmagiuAcum, după revenirea primarului Adrian Țoca la Primărie, după perioada de suspendare suferită, încep să apară și unele probleme ridicate de localnicii veniți în… audiență și să aducă la cunoștința acestuia unele situații.
Astfel, încă săptămâna trecută, un localnic din satul Cristești, Teodor Motan a povestit că de multă vreme are o problemă cu un drum. În teren a fost viceprimarul Liviu Sircuța. Intrând și acesta în biroul primarului, a fost întrebat despre situația rămasă neclară.
„L-am întrebat cum este treaba cu drumul… Că mie mi-a zis să ies cu carul cu boi… printr-un zid. Culmea e că mi-a promis că îmi va rezolva problema și domnul deputat Pistru. Cu promisiunea am rămas; de la amândoi. Numai atunci suntem buni când au nevoie de noi; în rest suntem tratați ca vai de noi. Nu am mai primit nici un răspuns și i-am spus domnului primar situația și l-am rugat să iasă să vadă dânsul cum să rezolve problema, că de promisiuni sunt sătul“ – a povestit omul.
Edilul Adrian Țoca l-a asigurat pe localnic că la prima ieșire pe teren va merge la locul cu pricina să vadă care este situația.

Recomandările redacției